Gunter Sleegers

Gunter Sleeghers
Gunter Sleegers

Gunter Sleegers - IT analist

Als informaticus bij de Nationale Bank kan ik IT combineren met een grote economische insteek, en een sterke band behouden met de business.

Ik ben heel toevallig via een jobbeurs bij de Nationale Bank terechtgekomen, een werkgever waar ik als economist – informaticus vreemd genoeg niet had aan gedacht temidden van het consulting geweld. Na het solliciteren heb ik er niet lang over moeten twijfelen om aan de slag te gaan bij de Nationale Bank toen ze mij een aanbod deden: De mogelijkheden die de Nationale Bank van België me bood lagen perfect in de lijn met mijn verwachtingen van een job: IT combineren met een grote economische insteek, een sterke band behouden met de business, doorgroei- en uitwisselmogelijkheden binnen het Europese Centrale bankensysteem alsook binnen de Nationale Bank zelf, een grote vrijheid en een aangename sfeer binnen onze toch wel jonge groep. Voeg daar nog aan toe een mooie verloning en een goede work-life balans, en we benaderen stilaan de ideale job.

Ik houd me binnen het IT-departement onder meer bezig met het introduceren & verbeteren van de IT management processen, het bepalen van service niveaus tussen het IT-departement en zijn klanten (zowel intern als extern) alsook het verbeteren van de IT dienstverlening in het algemeen.

Interview Gunter Sleegers