Khalid Ben Yaacoub.

Khalid Ben Yacoub
Khalid Ben Yaacoub

Khalid Ben Yaacoub - Architect IT

Ik heb een dynamische onderneming ontdekt, rijk aan potentieel.

Na verscheidene jaren te hebben gewerkt in de wereld van de IT-consultancy, wilde ik mij herori├źnteren op de banksector. Vanzelfsprekend ging mijn interesse uit naar de spil van het bankwezen, de Nationale Bank.

Ik heb een dynamische onderneming ontdekt, rijk aan potentieel. Dit geldt ook voor het departement Informatica, waar de uitdagingen even groot zijn als de veranderingen in de banksector.

Ik ben aan de slag gegaan in het Technology & Management Office, een team van IT-architecten met een tweevoudige opdracht:

  • Het begeleiden van de onderneming in haar transformatieplan, wat een klare kijk vereist op de evolutie van de taken van de Bank en op haar strategische verwachtingen.
  • De concrete uitvoering van de IT-projecten, zowel op het vlak van de infrastructuur als de toepassingen. Dankzij die transversale rol kunnen wij de coherentie van de gekozen oplossingen waarborgen.

De Nationale Bank is een werkgever die bezorgd is om het welzijn van het personeel. Zij biedt een aangename werkomgeving en mogelijkheden om zich continu bij te scholen. Het personeel geniet tal van voordelen en het evenwicht tussen beroepsleven en priv├ęleven wordt gerespecteerd.