Waarom kiezen voor de Nationale Bank van België om in IT te werken? 

Bij de NBB werken wij voor de maatschappij en voor de toekomst. Je werk is uitermate relevant, aangezien het onze economie en ons financieel stelsel helpt vormgeven. 

Ons departement Informatica bestaat uit een team met meer dan 250 professionals. Wij houden ons bezig met zowel interne als externe toepassingen, in eigen beheer of samen met andere centrale banken. Onze IT-architectuur verenigt beschikbaarheid en veiligheid met de grote vraag naar mobiliteit en connectiviteit. En dankzij de talrijke opleidingsmogelijkheden ben je altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. 

Wil je net zoals Rémy deel uitmaken van een enthousiast IT-team in een high-tech omgeving?
Wacht niet langer en bekijk snel onze openstaande vacatures!

 

Naast een financiële instelling is de NBB ook een technologiebedrijf. Datawetenschappen, artificiële intelligentie, agile methodes, technische architectuur, development, cybersecurity... er zijn heel wat uitdagingen!

Student, pas afgestudeerd of al wat ervaren?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te solliciteren op onze IT-functies. Ontdek de functie die het best bij je past en ontplooi je talent in het hart van de NBB. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende IT-opdrachten en -projecten, in verschillende domeinen en in samenwerking met verschillende departementen binnen de NBB.