Interesse in een job bij de Nationale Bank?

Alle vacatures    of    Inschrijven jobalert

De Nationale Bank,
Zo zijn wij.

Werken voor een onderneming waar we fier op zijn en volledig onszelf kunnen blijven, met zin om bij te leren. Mensen mét carrières én een actief privéleven. Ja, zo zijn wij. En wij, dat zijn de mensen van de Nationale Bank van België. De mannen en vrouwen die unieke jobs hebben - wat wij doen, kan je nergens anders in België - en belangrijk zijn voor iedere medemens. Je vindt ons in hartje Brussel, op wandelafstand van het Centraal Station en de bekende Grote Markt. Je herkent ons aan onze expertise, onze vastberadenheid en aan het plezier waarmee we samenwerken. Zo zijn wij. Jij ook?

Ontdek de Nationale Bank

Iedereen krijgt 
hier alle kansen.

Gelijke kansen voor alle werknemers, een kader waarin iedereen zichzelf kan zijn en respect voor verschillende meningen. Dit zijn de pijlers van ons diversiteits- en integratiebeleid. Het is een integrerend deel van de strategie van de Nationale Bank van België. Onze diversiteitsraad, onze ambassadeurs en onze diversiteitsmanager werken er elke dag op verschillende manieren aan. Wij willen graag mannen en vrouwen van alle leeftijden en achtergronden, elk met hun eigen ervaring, aantrekken en behouden, omdat wij ervan overtuigd zijn dat diversiteit de prestaties en innovatie in onze instelling ten goede komt. De Nationale Bank van België ondertekende trouwens het charter voor "Women in Finance". 

 

Wat bieden wij?

 

een unieke job

Wat je hier doet, doe je nergens anders. We leggen fundamenten voor de toekomst, waken over de financiële stabiliteit in België en dragen bij aan het definiëren van het Europees monetair beleid.

een maatschappelijk relevante job

Je job is belangrijk. Voor de NBB, voor de maatschappij, voor je vrienden en familie. Wat je hier doet, heeft impact.

omkadering

Jouw welzijn is onze prioriteit. Dus bieden we voldoende opleidingsmogelijkheden aan, zorgen we voor een knappe werkplek met ruimte voor ontspanning en optimaliseren we je ergonomie.  

fijne collega's

Collegialiteit is voor ons enorm belangrijk. We gaan samen voor één doel, we respecteren, ondersteunen én leren van elkaar. Warm, zo zijn wij.

Maak impact bij
de Nationale Bank.

Waarom je bij de Nationale Bank van België een job met impact hebt? Dat is simpel: omdat elke medewerker zijn/haar steentje bijdraagt aan een gezonde Belgische (en Europese) economie. Wat je hier doet, kan je nergens anders. En wat je doet, heeft een grote impact. Of je nu het beste van jezelf geeft als actuaris, toezicht houdt op de financiële wereld als jurist, virussen op afstand houdt als IT’er, meewerkt aan een Europees betalingssysteem of als administratieve duizendpoot hierbij ondersteuning biedt… Je bent belangrijk voor de Nationale Bank van België en voor de maatschappij.

Onze expertise
en missie bij de NBB.

Kiezen voor de Nationale Bank van België is werken in een bedrijf waar bekwame mensen samen fundamenten leggen voor de toekomst. We waken mee over de financiële stabiliteit van de Belgische economie, denken na over het Europees monetair beleid en ontwikkelen diensten waar iedereen beter van wordt. We zijn experten, maar bij de Nationale Bank van België kan je jezelf ook blijven ontwikkelen en specialiseren in wat jou interesseert. Dat alles in een internationale en boeiende context.

Wil je zelf je expertise gebruiken en laten groeien?

Bekijk onze vacatures

Warm, zo zijn wij.

Een sportclub, een topaccommodatie voor fietspendelaars, een gezellige koffiecorner, opvang voor kinderen in de schoolvakanties, after-workdrinks, thuiswerk, enzovoort. Collegialiteit, teamwork en respect staan centraal. V/M/X, met of zonder ervaring: iedereen is welkom. Samen zijn we perfect imperfect.

Blijf op de hoogte
van onze vacatures.

Denk je nu "Ja, zo ben ik ook!”, maar is er momenteel geen vacature die bij je profiel past? Schrijf je in op onze jobalert en we houden je op de hoogte van jobaanbiedingen die interessant zijn voor jou.

Inschrijven jobalert

“Bij de Nationale Bank kan je bouwen aan je eigen toekomst en die van de Bank“ 

Serge Lombaerts