Evy De Batselier.

Evy De Batselier

Evy De Batselier - Juriste

Een werkomgeving waar interessant en hoogstaand inhoudelijk werk hand in hand gaan met een baan die maatschappelijk relevant is, vond ik terug bij de Juridische dienst.

Na te hebben gewerkt als assistente aan de unief, als advocate aan de balie en als juriste in de financiƫle sector, was ik op zoek naar een werkomgeving waar interessant en hoogstaand inhoudelijk werk hand in hand gaan met een baan die maatschappelijk relevant is. Deze uitzonderlijke combinatie heb ik teruggevonden bij de prudential law unit van de juridische dienst van de Bank.

Sinds mijn indiensttreding ongeveer 2,5 jaar geleden heb ik op zeer interessante en diverse dossiers mogen werken, gaande van het verlenen van juridisch-technisch advies aan de operationele diensten van de Bank, het opvolgen van parlementaire werkzaamheden, het opmaken van Belgische wetsontwerpen, tot het onderhandelen met de Europese Commissie over regelgeving. Mijn takenpakket is zeer divers en laat me toe mezelf te vervolmaken.

De werksfeer binnen onze dienst is bovendien zeer aangenaam. Het gaat er helemaal niet stijf aan toe en er werken ook tal van jonge mensen. Daarnaast biedt de Bank de mogelijkheid om een goede work-life balance uit te bouwen. Kortom, mijn job bij de Bank is voor mij de ideale combinatie.

Interview Evy De Batselier